top of page

PARKET DE MULDER, DE SPECIALIST IN LUCHTGOMMEN VAN HOUT TE NINOVE

Luchtgommen van hout met een perfect eindresultaat

Onze nieuwste specialiteit: het luchtgommen van meubelen, zoals kasten, tafels en stoelen, maar ook deuren, trappen, plafonds, balken en meer. Parket De Mulder is uw specialist in luchtgommen in Ninove, Aalst en elders in Oost-Vlaanderen. Wij zorgen keer op keer voor een perfect eindresultaat!

Geen nieuwe meubels nodig dankzij luchtgommen

Hebt u oude bruine kasten, tafels, stoelen, deuren of plafonds, trappen, kleine werkstukken, … met een bruine kleur die u niet meer graag ziet of die niet langer passen in uw nieuwe interieur? Vindt u het toch zonde om ze weg te doen? Of wilt u besparen in de aankoop van dure nieuwe meubelen? Dan is luchtgommen dé oplossing!

De zachte kracht van luchtgommen

Luchtgommen is zowat hetzelfde principe als zandstralen, maar verfijnder en minder agressief. Deze techniek reinigt hout onder zachte druk (in tegenstelling tot zandstralen onder hoge druk) met een mengsel van lucht en keramische fijne zandkorrels.

Luchtgommen, ideaal voor het renoveren van houten meubelen en constructies

De zachte techniek van luchtgommen leent zich perfect voor het renoveren van alle houten meubelen en houten constructies. Dankzij luchtgommen kunnen we oude bestaande afwerkingen zoals verf of vernis verwijderen en kunnen we het hout in zijn oorspronkelijke glorie herstellen, zonder het gebruik van chemische producten! Hierdoor bekomt u een prachtige afwerking van het hout.

Uw hout behandelen en beschermen na luchtgommen

Na het luchtgommen kunnen we uw houten meubelen en/of houten constructies behandelen met kleurolie in een kleur naar keuze. Deze kleurolie verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en zorgt bovendien voor een superieure bescherming van het houten oppervlak. Om het behandelde hout in topconditie te houden, hebben wij ook de nodige onderhoudsproducten op voorraad.

Benieuwd wat luchtgommen u zal kosten?

Contacteer Parket De Mulder meteen voor meer info of een offerte voor luchtgommen in Ninove, Aalst of elders in Oost-Vlaanderen. Wij helpen u graag verder!

bottom of page